Image

Vaš ekspert
za kavu

Image
Image
Prodaja
kave

Image

Najam aparata
za ugostitelja


Image

Najam aparata za
ured i domaćinstvo

Image

Upoznajte Essperto

Ambiciozni tim kavoljubaca vjeruje da je za pripremu vrhunske kave potreban profesionalni aparat, njegov redoviti servis i detaljna edukacija oko načina pripreme. Nudimo elegantne solucije za privatne i poslovne korisnike uz proaktivnu podršku koja podrazumijeva tehničku podršku, obuku i servis te smo uvijek na raspolaganju za pružanje korisnih savjeta i informacija.
Image
Image

Zašto cialda?


Uživanje u kavi iz cialde povezuje ljubav prema ovom napitku i ekološku
osviještenost!

Cialda je oblik praktičnog, biorazgradivog pakiranja mljevene kave koje odgovara ugostiteljskoj dozi espressa. Kava pakirana u pamučnu filter vrećicu posebna je po tome što zadržava sva organoleptička svojstva poput svježine, arome i kvalitete. Zahvaljujući vrhunskim aparatima koje nudimo za ugostiteljstvo uštedite godišnje na potrošnji električne energije i ponudite gostima svaki put savršenu kavu, bez obzira tko je od vas priprema.

Istražite naše kave
SUPERPREMIUM

TEN cialda


Honduras, Mexico, Brazil ili El Salvador... najbolje od kave u jednoj šalici! Predstavljamo vam TEN cialdu - 10 grama kave za savršenu ekstrakciju.

TEN je revolucionarna papirnata cialda s naprednom tehnologijom koja jamči izvanredne rezultate i vrhunsku kvalitetu kave. S dozom povećanom za čak 40% izražene su maksimalne senzorske karakteristike koje će oduševiti vaše nepce! Više kave, bolji okus i briga za okoliš.

Doznajte više
Image

Vrhunski
aparati za kavu

Besplatan najam

Ako imate ured, restoran ili manji hotelski objekt imamo idelano rješenje za Vas, idealnu kavu za takve vrste objekata. Želite li vrhunsku kavu i besplatno korištenje aparata? Kako imati savršenu kavu bez previše edukacije te znanja o pravljenju kave. Kontrolirati potrošnju i uštediti na struji i na rasipanju kave. Kontaktirajte nas kako bi Vam prezentirali savršenu opciju za Vaš ugostiteljski objekat ili ured.
Kontaktirajte nas

Provjerite naše
najpopularnije kombinacije za najam
krojene po vašoj mjeri:

Besplatan
najam
aparata

Besplatan
najam
aparata

CLASSIC
Baby Frog aparat +
Borbone Oro
Isprobana kombinacija uz jednostavno korištenje za male urede, tvrtke i kućanstvo.
SUPERPREMIUM
Click Pro +
Ten Finca la Victoria
Provjerena kombinacija aparata za napredno korištenje i vrhunske kave za ugostiteljske objekte.

Besplatan
najam
aparata

Provjerite naše
najpopularnije kombinacije za najam
krojene po vašoj mjeri:

Image
Image