Uvjeti korištenja

Ova web stranica je službena stranica tvrtke Essperto Coffee Solutions d.o.o. Jurdani (Essperto Coffee Solutions) . Zahvaljujemo vam što ste posjetili našu web stranicu i nadamo se da ćete imati ugodno iskustvo pregledavanja.

Ulaskom i korištenjem web stranice Essperto Coffee Solutions ili bilo kojeg njezinog dijela smatra se da ste upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju korištenjem ove web stranice, te da u cijelosti prihvaćate ove uvjete korištenja. Ukoliko se s njima djelomično ili u cijelosti ne slažete, preporučamo da ne pregledavate niti na drugi način koristite našu web stranicu. Essperto Coffee Solutions ni u kojem slučaju ne može biti odgovoran za korištenje ove stranice.

Iako Essperto Coffee Solutions nastoji umanjiti smetnje uzrokovane tehničkim greškama, one se ne mogu u potpunosti otkloniti. Essperto Coffee Solutionsne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu radom, neispravnim radom, nefunkcioniranjem ili nedostupnošću ove web stranice. Essperto Coffee Solutions može premjestiti, izmijeniti ili ukloniti svoju web stranicu djelomično ili u cijelosti prema vlastitom nahođenju u bilo koje vrijeme i bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Essperto Coffee Solutions ne snosi odgovornost za bilo kakve posljedice koje nastanu zbog toga.

Neki od proizvoda, informacije o proizvodima i njihovi prikazi na web stranici služe samo u informativne svrhe.
Moguća su odstupanja između izgleda na web stranici i stvarnih proizvoda ili informacija o proizvodu. Za stvarne informacije o određenim proizvodima ili njihovoj dostupnosti i specifikacijama, obratite se Essperto Coffee Solutions-u. Essperto Coffee Solutions izričito zadržava pravo izmjene dizajna, opreme i specifikacija isporuke, prema vlastitom nahođenju, bez prethodne obavijesti.

Web stranica Essperto Coffee Solutions može sadržavati poveznice na druge web stranice. Essperto Coffee Solutions ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, točnost, dostupnost, sigurnost ili bilo koji drugi aspekt ovih web stranica, unesenih putem vanjske poveznice na web stranici Essperto Coffee Solutions. Korištenje web stranica trećih strana podliježe uvjetima korištenja tih web stranica.

Fotografije, tekstovi, audio i video zapisi objavljeni na stranici Essperto Coffee Solutions zaštićeni su autorskim pravima te je zabranjena uporaba i distribucija istih.

Sva odgovornost za bilo kakvu štetu uzrokovanu virusima koji mogu zaraziti vašu računalnu opremu zbog vašegpristupa, korištenja ili pregledavanja web stranice ili preuzimanja bilo kojeg materijala s ove web stranice je vaša odgovornost, a ne odgovornost Essperto Coffee Solutions-a. Također izričito potvrđujete i slažete se da Essperto Coffee Solutions nije odgovoran za bilo kakvo klevetničko, uvredljivo ili nezakonito ponašanje bilo kojeg korisnika te da nećete biti uključeni u takve aktivnosti koje se odnose na web stranicu.

Essperto Coffee Solutions se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Ovo odricanje od odgovornosti nije namijenjeno ograničavanju odgovornosti Essperto Coffee Solutions u slučajevima kada je Essperto Coffee Solutions u suprotnosti s bilo kojim zahtjevima u skladu s važećim zakonima, niti isključivanju njezine odgovornosti kada se ne može isključiti prema odgovarajućem zakonu.

Kako je Essperto Coffee Solutions-u sigurnost osobnih podataka vrlo važna, poštuju se svi zakonski zahtjevi te se koriste programske i tehničke mjere kako bi se osigurala njihova sigurnost i spriječilo svako neovlašteno korištenje istih. Essperto Coffee Solutions ni na koji način ne može jamčiti zaštitu osobnih podataka na drugim web stranicama kojima se pristupa putem vanjske poveznice na web stranici Essperto Coffee Solutions. Određene značajke Essperto Coffee Solutions web stranice mogu od posjetitelja zahtijevati da daju neke osobne podatke. U takvim slučajevima, prilikom ulaska u odgovarajući dio web stranice prikazuje se obavijest o zaštiti podataka.

Radi poboljšanja korisničkog iskustva i rada web stranice, kolačići se mogu učitavati na uređaj kojim se pristupa web stranici Essperto Coffee Solutions. Za više informacija o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima Essperto Coffee Solutions. Ovo web mjesto, uključujući ove Uvjete korištenja, regulirano je hrvatskim pravom. Hrvatski sudovi imaju isključivu nadležnost za sve sporove proizašle iz ove stranice.

Essperto Coffee Solutions zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te
nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.  Ljubazno ste pozvani da nas obavijestite o bilo kakvim pogreškama ili netočnostima na našoj web stranici, kao i da nam postavite bilo kakva pitanja koja imate u vezi s tim uvjetima, na Essperto Coffee Solutions ili bilo koji od naših drugih navedenih kontakata.